
Nar Gibi Kampanya`nın ayrıntıları basına anlatıldı
- 17/01/2012

GÜBRETAŞ`ın 60. yıldönümü etkinlikleri kapsamında organize edilen ve çekilişle yüzlerce hediyenin verileceği Nar Gibi Kampanya`nın basın toplantısı 17 Ocak 2012 tarihinde İstanbul`da yapıldı. The Marmara Otel`de gerçekleşen toplantıya çeşitli basın kuruluşlarından çok sayıda muhabir ile GÜBRETAŞ Genel Müdürü Mehmet Koca ve genel müdür yardımcıları Ferhat Şenel, Tahir Okutan, İsmail Babacan katıldı.
Toplantıda, 1 Ocak`ta başlayan satış kampanyasının amaçları ve diğer ayrıntıları anlatıldı. Toplantıda konuşan GÜBRETAŞ Genel Müdürü Mehmet Koca, `Kampanyamızın önemli bir yönü var: Nar Gibi Kampanya adını koyduğumuz bu kampanyanın temel amacı satışı artırmak değil, 60. yıl vesilesiyle şirketimizin bugünlere uzanan başarılarında katkısı olan çiftçilerimize ve bayilerimize teşekkür etmektir. Bu amaçla çiftçilerimiz ve bayilerimiz, satın aldıkları gübre miktarı karşılığında çekiliş hakkı kazanacak ve daha sonra noter huzurunda yapılacak bir çekilişle, yüzlerce hediyeden birine sahip olma fırsatına sahip olacaklar. Kampanyadan yararlanmak isteyen çiftçilerimiz, ayrıntılı bilgili Tarım Kredi Kooperatifleri`nden ve Gübretaş ürünü satan bayilerden alabilecek` dedi.
Kampanyanın 60. yıl boyunca sürmesi ve iki gübre sezonunu da kapsaması için iki bölümden oluştuğunu belirten Genel Müdür Koca, `Kampanyanın ilk bölümü, 1 Ocak – 25 Haziran 2012 tarihleri arasında yapılacak. Temmuz ayında ise ikinci bir kampanya başlatıp, onu da yılsonuna kadar sürdüreceğiz` dedi. 55`inci yılda yapılan kapsamlı kampanyaya 275 bin civarında katılımın gerçekleştiğini hatırlatan Koca, son yıllarda şirketin yakaladığı yükselişle birlikte bu yılki katımın 500 binin üzerine de çıkacağını tahmin ettiklerini ifade etti.
GÜBRETAŞ, bir sosyal sorumluluk algısıyla Türkiye genelindeki tarımsal üretimin yapıldığı noktalarda uzman ziraat mühendisleriyle gerçekleştirdiği iyi tarım uygulamaları eğitimlerini de Nar Gibi Kampanya`nın paralelinde bu yıl daha yoğun şekilde sürdürmeyi hedefliyor.